RESTAURANT EN BAR IN ÉÉN

CHIQUE UIT ETEN

Restaurant – Bar “Chique & Simpel” is ontstaan uit de gedachte dat er een gelegenheid zou moeten zijn waar men uitgebreid uit eten kan gaan maar waar men ook aan een bar, eventueel met een simpel gerecht of borrelhapje, kan genieten van o.a. diverse speciaal biertjes van de tap, een goed glas wijn of ander drankje.

Met de beoogde levering van hoogstaande kwaliteit en service is er ook gezocht naar een team van ervaren koks en bediening. Hierin is gekozen om met mensen te gaan samenwerken die onze kwaliteit, service  en liefde voor het vak willen uitdragen.

SPECIALITEITEN VAN HET HUIS

COTE DE BOEUF & HET VERRASSINGSMENU

  • Côte de boeuf (Van Irish Angus rund voor 2 personen.)

  • Verrassingsmenu’s (3,4 en 5 gangen) 

GESCHIEDENIS

JAREN ERVARING IN DE HORECA

Na jaren bij diverse horecagelegenheden ervaring te hebben opgedaan vond Ferry Schneider het in 2005 tijd zijn droom na te streven, een eigen restaurant. Hij opende in Sassenheim Restaurant “De Dikke Mik” waar hij na een half jaar zijn toekomstige vrouw Cindy letterlijk in het restaurant leerde kennen om daarna samen zowel privé als zakelijk verder te gaan. Na 8 jaar In Sassenheim gedraaid te hebben werd ons gezellige huiselijke restaurant te klein en werd er besloten te gaan verhuizen naar een grotere locatie. De keuze viel op het mooie historische pand aan de Heereweg 227 te Lisse en na een intensieve verbouwing van ruim vier maanden opende wij onze deuren aan het gezellige plein ’t Vierkant.