Op 1ste en 2de kerstdag serveren wij uitsluitend ons kerstmenu.

Grand entree vlees

Grand entree vis

Tartaar van zalm met roos van gerookte zalm met limoen crème fraiche, gefrituurde dimsum van garnaal met sriracha mayonaise, mini carpaccio van in sesam gerolde tonijn met soja gelei en wasabi crumble, mini cocktail van surimi krab en garnaaltjes met spicy cocktailsaus

Grand entree vegetarisch

Crème brulee van camembert ,mini carpaccio van gegrilde courgette met kikkererwtensalsa, roomkaas met walnotencrunch en gewelde abrikoos( lolly), pompoensalade met feta en gegrilde paprika – pistachenoot dip

Tussengerechten

Hoofdgerechten

Duo van eendenborst met gestoofde eendenbout met roergebakken shiitake, bosui, paksoi, hazelnoot crumble en saus van wortel en gember.

Kabeljauwfilet met linzen, zoete aardappel, bimi en  romige kerrie-limoensaus

Hertenbiefstuk met rode kool en pastinaak puree, saus van rode wijn, donkere chocolade en kaneel

Pittige groentecurry met gele curry, broccoli, zoete aardappel, rode paprika,paddenstoelen,bloemkool,komijn, rode peper, koriander, kokosmelk, pappadum en geurige basmatirijst

Nagerechten

Chocolade – kastanje taart met kaneelijs en saus van vanille

Kaasplateau: selectie van verschillende soorten kaas met roggebrood, abrikozenjam en appelstroop

3 gangen € 49,50
4 gangen € 56,50

Bovenstaande menu is inclusief brood en amuse van de chef.
Zijn er dingen in het menu die u liever niet eet, heeft u allergieën, dieetwensen of andere wensen ?
Als u dit aangeeft kunnen wij in overleg met de keuken het menu aanpassen.

Wij kunnen ook voor u een bijbehorend wijnarrangement samenstellen.
Wijnarrangement:
3 gangen € 18,75
4 gangen € 24,50
Wilt u liever geen heel arrangement maar geeft u liever zelf aan wanneer u een bijpassend glas wijn wilt bij een gerecht? Dat kan natuurlijk ook.
Per glas € 6,50